Υγιεινή, ασφάλεια και οικονομία στην κουζίνα για όλους
€40.00
Ημερομηνία | 04/06/2025 18:00-20:30 |
---|
Περιγραφή
Η πρακτική προσέγγιση στην υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και στην αποτελεσματική οικονομία στην κουζίνα
Εισηγητής: Γιάννης Χασανάκος
Μπορεί η έννοια του zero waste να έχει έρθει τελευταία στην επικαιρότητα, αλλά η πρακτική της σωστής εκμετάλλευσης των τροφίμων και υλικών της κουζίνας είναι πολύ παλιά και εφαρμόζεται στην πράξη με τρόπους που δεν μπορείτε να φανταστείτε! Στο σεμινάριο αυτό μπορείτε να μάθετε πώς να μεταφέρετε τις μεθόδους που εφαρμόζουν οι επαγγελματίες στη δική σας κουζίνα, για να έχετε:
- τρόφιμα σωστά συντηρημένα
- ασφάλεια στα μαγειρέματά σας
- σημαντική οικονομία σε πρώτη ύλη, ρεύμα και νερό.
Σε ποιους απευθύνεται: σε όλους όσοι μαγειρεύουν ή θα ήθελαν να το κάνουν και επιθυμούν να μάθουν από επαγγελματία της κουζίνας μυστικά και αποτελεσματικούς τρόπους για να ψωνίζουν, να αποθηκεύουν, να συντηρούν και να χειρίζονται σωστά, με ασφάλεια και οικονομία, τα τρόφιμα
Δομή/Μεθοδολογία: Kick off session / 2,5 ώρες εκπαίδευσης / Ερωτήσεις και απαντήσεις
Υλικό που παρέχεται: Σημειώσεις σε PDF, Διάγραμμα μαθήματος
Διάρκεια: 2,5 ώρες εκπαίδευσης
Outline του μαθήματος: Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το διάγραμμα του μαθήματος
Για την παρακολούθηση του μαθήματος είναι απαραίτητο να υπάρχει εγκατεστημένη η εφαρμογή Zoom, σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενη συσκευή του εκπαιδευόμενου (Microsoft Windows, macOS, Linux, Android, iOS), ενώ η συσκευή θα πρέπει να διαθέτει υποχρεωτικά κάμερα και μικρόφωνο.